Skype 4.0 – Изтегли

Версията Skype 4.0 определено не се хареса на много хора. Причина за това беше изцяло променения интерфейс. За това и Skype 3.8 е все още много търсен и използван. Много хора не искат да се занимават с изучаването на новият интерфейс на скайп 4. Всъщност и аз в началото бях от тези хора, но сега виждам че наистина новият интерфейс е по-лесен и по-бърз за използване. Skype 4.0 официално поддържа операционните системи Windows 2000/2003 Server/XP/Vista, но си работи нормално и с Windows 7.

Ако все пак искате да изтеглите друга версия, посетете категорията Изтегли Skype и си изберете желаната версия. А по-надолу в тази страница ще откриете списък с някои от по-важните новости в тази версия, както и снимки на програмата.

Какво ново в Skype 4.0?

 • Нов интерфейс
 • Видео разговори в отделен прозорец
 • Категории на потребителите (вместо групи)
 • Списък с проведени разговори
 • Конферентни разговори
 • Възможност за спиране на uPnP и Nat-PMP
 • Оценяване на разговора след неговото привършване

Снимки на Skype 4.0

Списък потребители и чат прозорец в скайп 4
Списък потребители и чат прозорец в скайп 4
Прозорец с общи настройки в skype 4.0
Прозорец с общи настройки в skype 4.0
Търсене на потребители
Търсене на потребители
Редактиране на вашият профил в skype 4
Редактиране на вашият профил в skype 4

Реклама:

Реклама:

Категория:Изтегли Skype

97 comments

 1. Здравейте! Имам проблем с камерата. С приятеля ми от 5 дни не можем да проведем видео разговор, преди това не сме имали проблеми. Той си преинсталира драйвърите и лаптопа и няма промяна. Във фейсбук няма проблеми – виждаме се, само в скайп не можем. До колкото знам той използва Скайп 4.0.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 2. @habibi
  Здравей. С различни версии на Скайп ли сте? Аз като тествах преди, установих че не става видео разговора между някои комбинации от версии. Преминете и двамата на най-новия Скайп или поне на една и съща версия.
  Поздрави.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 3. Привет. Той е с 4.0, сега дръпна 4.1 като моята, но пак не се виждаме. Странно е само с него е така. Не знам какво да правя.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 4. @habibi
  И двамата ли се виждате с други хора? Тоест със сигурност и на двамата ви работят камерите и Скайп ги разпознава? Ако отидете в менюто Инструменти – Настройки – Видео, там Скайп пише ако не открива камерата. Вижте дали и на двамата я открива. Ако на един от вас не я открива, нека погледне коментар #27 от тук http://chat4o.com/skype-6-2/
  Ако и на двамата я открива единственото, за което се сещам за момента е да инсталирате и двамата най-новата версия: http://chat4o.com/skype-6-3/

  Thumb up 0 Thumb down 0
 5. Здравей, да и на двамата камерите ни работят, аз пробвах от единия ми комп. да се видя с дъщеря ми, която беше на лаптопа и няма проблем, само с него не мога. Когато го набера показва че камерите зареждат но не се отварят. Не знам как да сложа снимка точно какво ми се получава. В началото мислех че е нещо от моя комп, но не може да има 1 проблем и на двата.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 6. @habibi
  Хмм. Ами опитайте и двамата с най-новата версия ако искате. Друго действие, което решава множество различни проблеми, е следното: Затваряте Скайп напълно. Отваряте една папка, горе в адрес лентата пишете %appdata% и натискате ентер. В тази папка има една папка на име Skype. Преименувате я на Skype1. Сега отваряте Скайп и ще са ви изтрити историята и настройките, но ще се създадат нови работни файлове. Това решава множество проблеми и може и при вас да помогне.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 7. Привет, ще опитаме, дано се получи и ще пиша пак какво е станало. Благодаря Ники.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 8. Имам проблем с този Скайп, откак съм с него не ми доставя съобщенията на определен човек. Трябва да цъкна на него, дето преди сме си писали, че тогава да ми излезе ако ми е писал той нещо. Изтеглих и други версии на Скайп, но пак същата работа. Защо така?

  Thumb up 0 Thumb down 0
 9. @blood
  Здравей.
  Виж в тази статия е описан един начин това да се направи, да не би при теб да е настроено така.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 10. Привет! Моля да ми обясните защо не мога да изпращам текстови съобщения, а само емотикони на абонатите ми? Аз съм с версия СКАЙП 6.3. Предварително благодаря!!

  Thumb up 0 Thumb down 0
 11. @Цанко
  Здравей. Как така не можеш? Какво изписва и какво става когато се опиташ да го изпратиш?

  Thumb up 0 Thumb down 0
 12. Здрасти имах си профил в скайпа, но сега не мога нито да влезна в него, нито пък ми изпраща на е-mail парола. Как мога да си го възстановя и как мога да си изтрия нацяло профил.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 13. @Mira
  Здравей.
  Как така не ти изпраща? Сменен ти е имейла ли? Може да е хакнат акаунта и да е сменен имейла. Пише ли че няма такъв имейл като го въведеш?
  То принципно не изпраща парола, а линк на който можеш да си я смениш.
  Изтриване на акаунт не може да се прави за съжаление.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 14. Да направих си др. скайп и когато искам забравена парола изобщо не ми дава стария, а директна връзка с новия, все едно нямам такова регистрирано скайп име. А когато го търся се показва в резултатите. Как мога да си възобновя паролата и мога ли изобщо?

  Thumb up 0 Thumb down 0
 15. Здрасти,
  възможно е да ми е сменен е-mail защото когато поискам забравена парола и ми изпратят линк това скайп име го няма. Направих си нов скайп, но много искам да си използвам стария…. Как мога да си върна скайп името?

  Thumb up 0 Thumb down 0
 16. А като търсиш по имейл, кой акаунт намира?
  Сигурно е откраднат акаунта. Не мисля че ще може да си го върнеш, но като гледам навсякъде пише да се свържеш с поддръжката на Skype в този случай. Предполагам там ще ти задават въпроси с цел да се потвърди самоличността ти. Разни неща за акаунта, които едва ли знаеш като например месеца и годината на създаване на акаунта и други подобни. Все пак опитай ако искаш.
  То ако това се е случило ще трябва да сканираш за вируси, че да не се случва повече. Виж съветите в края на тази статия: http://chat4o.com/%D0%B2%D0%BB%D1%8F%D0%B7%D1%8A%D0%BB-%D0%BB%D0%B8-%D0%B5-%D0%BD%D1%8F%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D0%B2-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%B9%D0%BF%D0%B0-%D0%B2%D0%B8/
  Препоръчвам безплатната версия на антивирусната MalwareBytes. Става за ръчно сканиране. Иначе си ползвай друга за постоянна защита.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 17. Намира ми новият, от поддръжка не ме отразиха изобщо, затова реших да ти пиша. А това за проверката, което даваш е готино, но не е много точно :)

  Thumb up 0 Thumb down 0
 18. На този имейл съм им писал десетки пъти и винаги са ми отговаряли: contactus@skype.net
  Пиши им на английски език.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 19. Свалих си тази версия на скайп зарежда зарежда после ми излиза

  Skype не е в състояние да се свърже.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 20. @Димитър
  Изчакай го да зарежда и след това като го изпише, пак му цъкни да се вписва и пак го чакай дълго. Така 2 – 3 пъти и трябва да се впише и веднъж като се впише не би трябвало вече да прави проблема. Ако не помогне, направи това http://chat4o.com/%d0%bf%d1%8a%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d0%b4%d0%b5%d0%b8%d0%bd%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-skype/ и пак го инсталирай.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 21. Благодаря много всичко е точно вече :)

  Thumb up 0 Thumb down 0
 22. Скайп 4.0 ще тръгне ли на Windows 8.1 ? :) Благодаря предварително

  Thumb up 0 Thumb down 0
 23. Пробвах 4 версия на уиндоус 8 и тръгна. Беше преносима, но едва ли ще има разлика. Обаче 3.8 не работи.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 24. На мен ми пише,че имам вече изтеглена 4.0,а нямам какво да права? Изтрих си скайп и пак така ми пшие

  Thumb up 0 Thumb down 0
 25. @Мич
  Здравей. Може примерно да стане това ако изтриеш скайп, вместо да го деинсталираш. Програмите трябва да се деинсталират, а не да се трият като нормални файлове. Ако това си направил и е още в кошчето, възстанови го и тогава деинсталирай през контрол панел. Иначе може да пробваш по този начин: http://chat4o.com/%D0%BF%D1%8A%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D0%B4%D0%B5%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-skype/

  Thumb up 0 Thumb down 0
 26. Здравейте, имам скайп но ми дава съобщение kerneell32 и не тръгва, а преди имах. Какво да направя? Благодаря

  Thumb up 0 Thumb down 0
 27. @Assia
  Здравей. Обнови уиндоус до service pack 3.

  Thumb up 0 Thumb down 0

Коментарите са изключени.