Google реклама:

Skype паролаАко сте изгубили или забравили своята Скайп парола, то попаднали сте на правилното място. Най-вероятно сега виждате съобщение гласящо: Неразпознати данни за вписване – за съжаление. Моля, проверете вашето име и парола и опитайте отново. (или Sorry, we didn’t recognize your sign-in details. Please check your Skype Name and password, then try again.) Тук ще ви преведа през стъпките, които трябва да предприемете, за да си възстановите паролата (по-точно да си създадете нова).

 1. Първо задължително проверете дали не пишете по погрешка паролата на кирилица вместо латиница.
 2. Ако не е това проблема, то нека продължим към страницата за получаване на нова парола в сайта на Skype
 3. Формуляр за заявка за рестартиране на Skype парола

 4. Там в полето на име Enter your email address въведете имейл адреса, с който сте регистрирани в Skype и натиснете бутона Submit.
 5. Съобщение за успешно изпратен имейл

 6. Сега би трябвало да получите на този имейл едно писмо от Skype, в което има два линка. При мен първия линк беше с думите temporary code. Цъкнете на него. (Имайте предвид че може писмото да не пристигне веднага, а да се забави малко. Също че този линк ще работи само в рамките на 6 часа).
 7. Вътре в писмото със заглавие Password token

 8. Отваря ви се страница в сайта на Скайп, където има две полета (на име New password и Repeat password) в тях въведете нова парола, която ще използвате от сега нататък (в двете полета едно и също). Имайте предвид че има изисквания да има поне една буква и една цифра, а дължината да е поне 6 символа. Също задължително пишете на латиница. Сега натиснете бутона Change password and Sign me in.
 9. Формуляр за нова парола (след като цъкнете на линка)

 10. Ако всичко е наред ще бъдете отведени към нова страница, в средата на която, има едно съобщение: Your password has been changed. You can sign in to Skype with your new password.
 11. Успешно променена парола

Готово.

Google
реклама:


Вижте също:


Има 259 коментара по статията

 1.  
  Златина каза:
  #190

  Благодаря много ще опитам пък дано да стане :)

  Thumb up 2 Thumb down 4
 2.  
  anonimen каза:
  #191

  Един ден паролата ми изчезна. Даваха я за невалидна пък тогава нямах емайл и бях писал фалшива. Как да си възстановя паролата? Няма ли някой хак нещо за да си възстановя паролата.

  Thumb up 2 Thumb down 2
 3.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #192

  @anonimen
  Здравей.
  Хакове не знам. Трябва да знаеш имейла и да имаш достъп до него. Ако не, тогава трябва да пишеш на поддръжката на Скайп и там да се те питат разни въпроси с цел да се уверят че ти си ти. Например, кой месец и година си се регистрирал при тях, с какъв имейл, кои са някои от абонатите ти и т.н. Другия начин е да имаш закупена услуга от тях и тогава удостоверяват че си ти чрез метода за плащане някак.
  Поздрави.

  Thumb up 3 Thumb down 2
 4.  
  Мария каза:
  #193

  Здравей, малко нещата са объркани с нашия скайп (по-точно на приятеля ми). Проблема е следния – той е искал да смени паролата си на скайп, направил го но след това я забравил. Казали му да отиде на страницата за изпращане на нова парола. Той направил това написал имейла, който е активен и също, на който е регистриран скайпа. Получил съобщение в имейла но не го проверил, а там му изпратили код с помощта на който да влезе и да смени паролата (кода както и тук пише е валиден 6 часа). Така направил 2-3 пъти и пак не се усетил, че трябва да провери имейла си. Когато ми каза аз направих същите стъпки, но от толкова много пъти беше изчерпан лимита ме за кодове и ни изписа да изчакаме 24 чака за възстановяване на системата. То вече минаха повече:). Днеска пак опитахме и направихме същите стъпки, както пише и тука. Изпращат код на имейла, но ми се отваря прозорец, който ме пита за кое скайп име става въпрос (понеже преди време имаше и други скайпове но не ги е използвал). В списъка излизат всичките скайп имена, но с това което беше до последно и където искаше да смени паролата не излиза дори не може и да се напише. А ако изберем друго име ще му се направи нов профил където няма да ги има абонатите. Може ли да се възстанови отново скайпа? Надявам се да сте ме разбрали!

  Thumb up 0 Thumb down 0
 5.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #194

  @Мария
  Здравей. Разбирам. Ами странно е че го няма това име. Може ако някой му е откраднал паролата, да е влязъл и да е сменил имейла. Или другия вариант е да показва грешно нещо сайта.
  Може да опитате първо да възстановите паролата за всички стари потребители към този имейл и да влезете във всеки от тях и да им смените имейла с някакъв друг. Така в крайна сметка имейла ще бъде само за потребителя, който ви трябва. Може пък да се оправи така и да почне да го показва правилно при опит да смените паролата. Смяната на основния имейл е описано как става тук: http://chat4o.com/%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BD-email-%D0%B2-skype/
  Но ако някой е откраднал потребителя му и е сменил имейла, то това няма да помогне. В такъв случай да си направи нов потребител. Може да опитате да се доберете до стария списък с абонатите чрез този инструмент и config.xml файла, който е на неговия компютър: http://chat4o.com/%D0%B7%D0%B0%D0%B3%D1%83%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D0%B8-skype-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8/#4

  Thumb up 0 Thumb down 0
 6.  
  bobi каза:
  #195

  Здравейте, искам да попитам някой може ли да ми каже как да си влезна в скайпа? Не помня паролата си и имейла, на който съм регистрирал този скайп, а много ми трябва точно този акаунт защото там имам абонати, които много ми трябват. Моля за помощ.

  Thumb up 2 Thumb down 0
 7.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #196

  @bobi
  Здравей.
  Ами почти няма начин. Виж коментар #189 по-горе.
  Ако имаш достъп до компютър, в който си се вписвал с този абонат преди, то виж в края на коментар #194 има един линк към инструмент, който може да ти покаже списък с абонатите ти по един програмен файл ако го има на компютъра още.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 8.  
  Боряна каза:
  #197

  Как го направих, нямам представа!! Снощи си смених паролата на скайпа. След което излезнах и се логнах пак, за да видя дали работи.. И познайте! Не стана! Непознати данни за вписване!! Нито мога да влезна с новата парола, нито със старата от компютъра. Но пък успях от таблета да влезна и сега не смея да мръдна, за да не изгубя и от там контрола. Как да сменя паролата от таблета?? Какво да правя? Написала съм цели два мейла, но ми изписва, че не съществуват такива в тяхната база данни…

  Thumb up 1 Thumb down 0
 9.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #198

  @Боряна
  Здравей.
  Като подадеш заявка за загубена парола там с имейла си, ти казва че няма такъв така ли? А иначе ти знаеш точно кой е? Или не си сигурна?
  Щом си вписана в таблета, там отиди в менюто Skype -> Лични данни -> Редактирай личния профил. Там има Разгъни профила и там може да видиш кой е имейла ти. Него трябва да въведеш при забравената парола.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 10.  
  Боряна каза:
  #199

  Знам си имейла и въпреки това ми пиша, че не знаят за такъв имейл и такъв не фигурира в тяхната база данни… От компютъра няма никакъв вариант да влезна в скайп. Какво стана не мога да си обясня!! Преинсталирах скайпа и пак същото, а и вече изчерпах възможностите за мейл и след 24 часа ще мога пак…

  Thumb up 0 Thumb down 0
 11.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #200

  @Боряна
  Все пак провери там какво пише. Може някой да ти е хакнал акаунта и да е сменил имейла и паролата.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 12.  
  Боряна каза:
  #201

  Аз май сама си го хакнах…Снощи смених паролата, опитах да влезна пак, за да проверя дали всичко е ок, но не успях. Тогава влезнах от таблета и то с новата парола! Не смея да излезна… И май няма опция за смяна на паролата от таблет, което е пълна простотия…

  Thumb up 0 Thumb down 0
 13.  
  Боряна каза:
  #202

  А смених паролата, защото забелязах нещо, което друг път не се е случвало. Синия маркер (знаете как обозначава като кликнеш на някой абонат) беше на едно име и си беше в нормалния цвят, а на един друг абонат имаше по-светло синичко едновременно с другия, на който бях кликнала все едно съм кликнала на него, но не бях, освен това абонатите са подредени като най-отгоре са тези които са онлайн, после отсъстващи и тн.. най-отдолу са офлайн абонатите. И след като свърших разговора с един от тях, който излезе офлайн, вместо да отиде при другите, които не са на линия, той си остана на мястото.. и си помислих, че може някой нещо да прави, та затова смених паролата…

  Thumb up 0 Thumb down 0
 14.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #203

  @Боряна
  Мисля, че вече разбирам какво е станало. Паролата си се е сменила успешно, просто на компютъра (или там дето ползваш по принцип) е станала някаква грешка и за това не те е вписало.
  Влез тук: https://login.skype.com/login?setlang=bg и се впиши с твоето скайп име и новата парола дето е станала на таблета. Ако стане, значи със сигурност това ти е активната парола и просто на оня компютър има грешка.
  В този случай направи това, което съм писал в коментар #76 под тази статия: http://chat4o.com/%D0%B8%D0%B7%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%85%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%8F-%D0%B2-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%B9%D0%BF/
  Това ще изтрие и чат историята ти като страничен ефект, но би трябвало да оправи и проблема.
  Поздрави.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 15.  
  Боряна каза:
  #204

  Оправих се :))) обаче май има сериозен проблем със сървърите на скайп, защото и един мой приятел сподели, че е имал подобен проблем. И то точно днес.. Малко след моята драма :)) Благодаря за съветите и вниманието!! Пак ще заповядам да ви досаждам като оплескам нещата :))) Успех и много усмивки!

  Thumb up 0 Thumb down 0
 16.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #205

  @Боряна
  Моля :). Ами и това може да е. Поздрави.

  Thumb up 1 Thumb down 0
 17.  
  Лора каза:
  #206

  ЗДРАВЕЙ НИКИ (АДМИН) БИ ЛИ МИ ПОМОГНАЛ ДА РАЗБЕРА КАК МИ Е ПАРОЛАТА НА СКАЙП, НЕМОГА ДА ВЛЕЗНА В СКАЙПА СИ

  Thumb up 1 Thumb down 0
 18.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #207

  @Лора
  Здравей. Не може да я разбереш, но може да си направиш нова. Следвай инструкциите в статията горе. Поздрави.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 19.  
  величко каза:
  #208

  Не мога да си вляза в Skype, излиза ми невалидно име и парола. Отидох на друг комп. и ме вписа. Какъв е проблема?

  Thumb up 0 Thumb down 0
 20.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #209

  @величко
  Здравей.
  Хмм.. Странно. За начало виж да не пишеш паролата на кирилица или с включени главни букви.
  Ако не е от това, може да има някаква грешка в работните файлове на програмата. Направи стъпка 1, 6, 7 и 8 от тази статия, дето пише Подробно: http://chat4o.com/%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5-%D1%81%D1%82%D0%B5-%D0%B2%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0%D0%BD/
  Това ще създаде нова папка и нови такива файлове.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 21.  
  величко каза:
  #210

  Цялото семейство не може да се впише, на всички излиза неразпознати скайп име и парола. Пробвах горе написаното, не става.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 22.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #211

  @величко
  Моля, формулирай по-добре изреченията си, трябваше да изтрия една част от коментара, защото липсваха думи и нямаше логика.
  Ако на един компютър можеш да се впишеш, а на друг не, то проблема е някъде на втория компютър.
  Например опитай да спреш временно антивирусната и защитната стена, ако имаш такива.
  Също може да деинсталираш Скайп и да го инсталираш на ново. Или пробвай с друга версия. Най-добре най-новата, ако не си с нея. Ако си с нея, сложи по-стара.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 23.  
  Денис каза:
  #212

  Здравей, имам страшна нужда от помощ забравих си паролата на Скайп а имейл адреса ми са го блокирали и сега не мога да се сдобия с нова парола. Има ли начин в моето положение? Благодаря предварително!!!

  Thumb up 0 Thumb down 0
 24.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #213

  @Денис
  Здравей.
  Виж коментар #189 по-горе. Но по-скоро опитай да намериш начин да си отблокираш имейла.
  Поздрави.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 25.  
  кръстин шахов каза:
  #214

  Здравейте. Доста отдавна с някакъв вирус ми откраднаха скайп паролата и не помня с кой имейл съм регистриран в скайп. Имам 2 имейла имам и нов скайп акаунт, но ако мога да си върна и стария. Не знам как да си върна паролата нито помня кога съм създал акаунта като дата месец и година. Ако може някои да помага.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 26.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #215

  @кръстин шахов
  Здравей.

  Впиши се със сегашния си акаунт и отиди на търсенето на потребители. Там търси първо с единия си имейл, после другия. Така ще видиш кой акаунт с кой имейл ти е. Ако имаш достъп до имейла ще можеш да си възстановиш паролата.

  Обаче ако са ти откраднали акаунта, те сигурно са ти сменили и имейла и вече най-вероятно няма да може да се върне. Пробвай все пак.

  Поздрави.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 27.  
  кръстин шахов каза:
  #216

  значи видях с кои имеил съм в скаипа трябва да е тои и да не е сменен щом ми го показва от тоя имеил как да си върна паролата

  Thumb up 1 Thumb down 0
 28.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #217

  Горе в самата статия е написано :)

  Thumb up 0 Thumb down 0
 29.  
  кръстин шахов каза:
  #218

  мерси видях с кой имеил съм в скаипа а от тоя имеил как да си върна паролата

  Thumb up 0 Thumb down 0
 30.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #219
 31.  
  кръстин шахов каза:
  #220

  Да но като напиша имейла ето какво изписва:
  За съжаление този имейл адрес липсва в нашите записи, моля, опитайте отново.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 32.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #221

  Ами и аз не знам тогава какво да ти кажа. Май няма да стане. Сигурно са сменили имейла. А защо го намира като търсиш не знам. Примерно може него имейл да е останал като допълнителен, а да са сменили основния.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 33.  
  ангевинс каза:
  #222

  Много хубав сайт, помогна ми много. Благодаря!!!

  Thumb up 0 Thumb down 0
 34.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #223

  Супер, радвам се :)

  Thumb up 0 Thumb down 0
 35.  
  Georgi Simeonov каза:
  #224

  Здравейте, ще ми помогнете ли да изтрия скайп името си и да го въведа отново?

  Thumb up 0 Thumb down 0
 36.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #225

  @Georgi Simeonov
  Здравей. Какво имаш предвид по-точно? Изтриване на самия акаунт не може да стане, ако това имаш предвид :)

  Thumb up 0 Thumb down 0
 37.  
  Sissi_82 каза:
  #226

  Здравейте.
  Проблемите -
  1. забравена парола
  2. не знам кой ми е основния е-мейл, с който съм се регистрирала.

  Влизам в скайп, тъй като паролата е запаметена на домашния компютър. Успях да свържа скайп и ФБ. Влязох и от друг компютър чрез ФБ в скайп.Успях да вляза и в страницата на скайп чрез фб профила https://login.skype.com/login?setlang=bg
  В профила ми там стоят двата алтернативни мейла, но основният липсва -стои празно поле. Исках да сменя основния с един от алтернативните – иска парола. Имам усещането, че се въртя в омагьосан кръг.
  Много бих се радвала ако ми дадете вариант, защото си мисля, че регистрацията ми е правена с поща @top.bg, която не е активна от години. Също така нямам идея за месец и година на регистрация в скайп.
  Благодаря!

  Thumb up 0 Thumb down 0
 38.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #227

  @Sissi_82
  Здравей.
  Интересен случай. Нека опитаме следните неща. Първо се впиши на компютъра автоматично дето викаш че влиза (не с Фейсбук). От менюто отиди в Skype – Лични данни – Редактирай личния профил – Разгъни профила. (Такъв е пътя за новите версии поне). Виж там дали има написан имейл и какъв е. Ако няма, напиши в първото поле някакъв имейл, до който имаш достъп с идеята да опитаме да го направим основен без да пишем парола.
  Другото нещо, което искам да пробваш, е отново след като се впишеш по същия начин, в менюто Skype цъкни на Профил. Това ще ти отвори сайта им и ще те впише автоматично в сайта без да пишеш парола. Ще те впише с нормалния акаунт, не със Фейсбук. Искам тогава да видим дали ще изписва кой ти е основния имейл.
  И третото нещо, е да си направиш нов акаунт с някакъв нов имейл, дето не ти трябва и който със сигурност не ти е бил основен преди, да се впишеш в него и след това при търсене на контакти да пробваш имейлите, за които мислиш че може да са ти били основни на акаунт ти. Това е само ако имаш предположения. Който е, при него ще се намериш. Но търсенето трябва да става от различен акаунт, или нов или от на приятел.

  Thumb up 1 Thumb down 0
 39.  
  Sissi_82 каза:
  #228

  Здравейте отново!
  Благодаря за бързия отговор.
  Влязох в сайта на скайп с нормалния профил. Полето на основния е-мейл отново беше празно.
  Опитах се да направя някой от алтернативните мейли основен – отново иска парола.
  Пробвах търсене с регистрацията на сина ми – намира ме по алтернативни адреси, които на този етап са само алтернативни :(. Въпросният вече невалиден мейл не го открива.
  Вероятно ще пробвам да им пиша и да обясня проблема. Моля посъветвайте ме как мога максимално да изясня своята самоличност.
  Благодаря ви!

  Thumb up 0 Thumb down 0
 40.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #229

  @Sissi_82
  Това е много странна ситуация. А ако отидеш да си смениш паролата и въведеш алтернативен имейл, дали ще те пусне :). Я опитай и това.
  Иначе да, обясни им на английски всичко и имай предвид, че понякога малко отговарят на бързо по шаблон, тогава пак им обясни да видят че не е стандартен проблем.
  Те ще ти кажат за самоличността както ще искат. Ама пак е възможно да не стане и да ти напишат да си направиш нов акаунт.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 41.  
  Наташ каза:
  #230

  Със сина ми използвахме един скайп преди 6 години, после смених паролата и я забравих. Акаунта мисля че го беше направил сина ми но беше на 10 год. тогава и вече не се сеща на коя поща е регистриран. Много пъти ме е питал дали се сещам паролата но уж се сещам горе долу ама не и не. Какво да направя? Казват че има програма за откриване на пароли на скайп и мсн, можете ли да ми помогнете? Уффф

  Thumb up 0 Thumb down 0
 42.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #231

  @Наташ
  Здравей.
  Тези програми не мисля че работят повечето, а и се смятат към вирусите. Така че аз с тях не съм запознат.
  Ако се двоумиш между няколко имейли, може през друг акаунт (нов или на приятел) да се потърси за контакти по имейл като пробваш с тези няколко имейл, между които се двоумиш. Така с който се намериш, той е.
  Но ако не знаеш изобщо кой е и ако няма купуване на някакви платени неща през Скайп, то единствения начин е да се пише на поддръжката на Скайп и там те да се опитват да потвърдят самоличността ти чрез сумати шантави въпроси за акаунта, датата на регистрация и т.н., на които никой не може да им отговори. И на края ще ти кажат да си направиш нов акаунт.
  Между другото ако си правиш нов акаунт, има начин да си видиш контактите от стария. Прави се с инструмента в точка 4 от тука: http://chat4o.com/%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d1%83%d0%b1%d0%b5%d0%bd%d0%b8-skype-%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8/#4
  Поздрави.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 43.  
  stas каза:
  #232

  Здравей, проблема при мен е, че скоро смених паролата си, но за съжаление не помня каква е. Най – логично разбира се е чрез пращане на нова на имейла, но аз имам регистрация в скайп от толкова много време, че последното, което помня е с какъв мейл съм се регистрирала тогава. Моля те, ако има някакъв вариант да ми кажеш, наистина е важно, благодаря!

  Thumb up 0 Thumb down 0
 44.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #233

  @stas
  Здравей. Ако не знаеш паролата и имейла, не може. Предполагам нямаш закупени услуги от Скайп? Ако имаше щеше да могат да докажат кой си там чрез метода за плащане по някакъв начин. Единствения друг вариант е да те питат сумати въпроси за акаунта, които ти няма да можеш да отговориш, защото то никой не си спомня такива подробности. Ако се двоумиш между няколко имейла, впиши се от друг акаунт и се търси по имейл за да се намериш и да видиш кой е.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 45.  
  stas каза:
  #234

  Ами аз съм вписана в скайп, в смисъл че то си ме вписва автоматично като си включа лаптопа, при такива обстоятелства мога ли да направя нещо?

  Thumb up 0 Thumb down 0
 46.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #235

  Еми би трябвало да можеш да си видиш имейла. Отиди в меню Skype – Лични данни – Редактирай личния профил – Разгъни профила. Там виж дали си виждаш имейла.
  Ако там го няма, отиди от менюто в Skype – Профил. Това ще отвори сайта им и ще те впише там автоматично. Като зареди посети този адрес: https://secure.skype.com/portal/profile. Там по-надолу трябва да можеш да си видиш основния имейл.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 47.  
  stas каза:
  #236

  Не, няма, но има 3 полета за добавяне на мейл, ако добавя сегашен мейл ще могат ли да ми пратят парола?

  Thumb up 0 Thumb down 0
 48.  
  Мая Харб каза:
  #237

  Здравейте!
  При мен проблема е следния. През програма teamviewer деинсталирахме и инсталирахме нов скайп, защото стария отказваше да приема и да изпраща файлове. Проблема който възникна след това е следния, новия скайп излиза от линия сам, интернета си е ок и всички други програми си вървят.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 49.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #238

  И в сайта им ли няма? Поне там трябва да има. В програмата сигурно ще може да добавиш но едва ли ще ти го приеме за основен имейл. А през сайта ще ти иска парола при добавянето. Идеята е да го видиш само ако може.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 50.  
  Georgi каза:
  #239

  Николай, с този имейл имам 5 скупе-та и сега аз искам на друг скупе, той ми дава на друг скупе пасса.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 51.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #240

  @Georgi
  Трябва да ти даде да си избереш от падащо меню за кой акаунт става дума. Както е на това изображение: http://3.bp.blogspot.com/-1AzgYQt3vro/UKM8kIeWAgI/AAAAAAAAB3g/YYjuRKqRzRE/s1600/11.png

  Thumb up 0 Thumb down 0
 52.  
  ani каза:
  #241

  Бих искала да ви помоля за помощ, ще ви бъда много благодарна за оказаното съдействие. Проблемът ми е следният имам скайп от 6 г. и си смених паролата за повече сигурност и сега не мога да вляза в скайпа си, email-ът ми, с който съм се записала тогава е невалиден, сигурна съм, че я изписвам правилно… какво мога да направя?

  Thumb up 1 Thumb down 0
 53.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #242

  @ani
  Здравей.
  Не ми стана много ясно какво се е случило. Като е невалиден имейла, как си смени паролата :). То нали трябва да влезеш в него за да отвориш имейла за смяната.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 54.  
  anya каза:
  #243

  Благодаря. По-точно имам имейл в гмаил [изтрито от админа] на който не знам паролата, изписва ми, че ми пращат код, но не мога да го видя. Писах им, попълвах техните въпроси, но полза никаква казват да си направя нов скайп, а на мен ми е важен този. Моля ви ако ви е възможно да ми помогнете.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 55.  
  аня каза:
  #244

  забравих да кажа, че се опитах в гмайл да си възтановя паролата, но ми се изписва, че няма такава регистрация и сега нямам имейл валиден на който мога да получа код, за да мога да си вляза в скайпа. Благодаря. Мн се надявам да има все пак някакъв начин

  Thumb up 0 Thumb down 0
 56.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #245

  @аня
  Ако нямаш достъп до основния имейл трябва да пишеш на поддръжката на скайп и те там те питат за разни неща свързани с акаунта дето за съжаление никой не ги знае дори и ти, като например месеца и годината, в която е създаден. Друг начин няма ако не си плащала за някаква платена услуга на скайп. Ако си, тогава можело чрез метода за плащане да се докаже самоличността ти. Но не съм го тествал до сега.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 57.  
  anya каза:
  #246

  Не съм ползвала платена услуга за съжаление, попълвах тези въпроси най подробно отговорих, резултат никакъв, отговориха ми как да си проверя името си, а аз написах, че проблемът ми е забравена парола… мн се надявах да има начин… несправедливо е всеки който иска и има повече умения ти влиза във всичките ти данни, а човек не може да си влезе в своите, големите защити. Благодаря ви все пак за вниманието и отделеното време.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 58.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #247

  @аня
  Ако комуникираш с поддръжката и можеш да отговориш на въпросите им, продължавай да им пишеш, понякога не разбират от първия път за какво става дума. Повтаряй им :).

  Thumb up 0 Thumb down 0
 59.  
  Даниела каза:
  #248

  Здравейте! Днес с изненада открих, че Скайпа ми е разбит за да се приканва от него да се пращат някакви смс-и на номер уж за да подпомогне рейтинга на моя снимка във ФБ. Установих също, че не мога да вляза в пощата, с която съм се регистрирала в Скайп. Как мога да си сменя паролата за да си защитя профила?

  Thumb up 0 Thumb down 0
 60.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #249

  @Даниела
  Здравей.
  Предполагам и на Скайпа ти е сменена паролата? Ако да, и ако не си правила покупка на нещо от Скайп, то не може вече да си върнеш скайпа и трябва да си правиш нов. Сигурно и имейла не може да се върне. Може да се обърнеш към сайта, към който ти е имейла, те ще ти кажат какви опции имаш в тази ситуация.
  А за Скайпа може да пишеш на contactus@skype.net (на английски език) и там ще те питат за разни данни за акаунта ти с цел да удостовериш че е твой, но то си е направо невъзможно да го направиш. Сега не знам какво питат ама преди питаха примерно за месец и година, в която си се регистрирала, което никой не го знае.
  Иначе за да имаш по-добра сигурност от сега нататък виж в края на тази статия какви съвети давам: http://chat4o.com/%D0%B2%D0%BB%D1%8F%D0%B7%D1%8A%D0%BB-%D0%BB%D0%B8-%D0%B5-%D0%BD%D1%8F%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D0%B2-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%B9%D0%BF%D0%B0-%D0%B2%D0%B8/
  Поздрави.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 61.  
  ji каза:
  #250

  Искам да попитам, след като съм забравила паролата си за скайп и тази на пощата, към която съм се регистрирала, как мога да получа нова парола и възможно ли е да посоча друг E- mail адрес?

  Thumb up 0 Thumb down 0
 62.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #251

  @ji
  Здравей.
  Ем принципно не може вече да докажеш, че ти си ти. Ако имаш нещо купувано от Скайп, като кредити, може да се ползва начина на плащане, като начин да докажеш че си ти, но не съм го тествал, а и ти сигурно не си купувала нищо. Ако им пишеш на поддръжката преди питаха разни въпроси за да докажеш че си ти, ама то никой не може да си спомни примерно кой месец и година се е регистрирал примерно. Сега не знам какво питат, ама общо взето акаунта е изгубен най-вероятно.
  Поздрави.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 63.  
  titi каза:
  #252

  Забравих и имейл адреса които съм дала ,забравих и паролата спешно мое ли да се направи нещо ? благодаря предварително

  Thumb up 0 Thumb down 0
 64.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #253

  @titi
  Здравей. Виж предния ми коментар.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 65.  
  Симона каза:
  #254

  Здравей,имам проблем с паролата и не мога да се оправя. Отписах се от скайп и при опит да се впиша не можах с моята си парола,следвах инструкциите,пратиха ми код,влязох си в акаунта в сайта на скайп но забравих да си сменя паролата и се отписах и от там.Сега чак след 24ч ще ми пратят нов код да си сменя паролата,но веднъж вече опитах и при въвеждането на старата ми парола,не я зачете,дали е защото си я нулирах и не я смених,и ако е така сега какво? Можеш ли да ми дадеш някакъв помогнеш някак? Благодаря предварително :)

  Thumb up 0 Thumb down 0
 66.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #255

  @Симона
  Здравей. Според мен ако не си смениш паролата, старата не ти се нулира. Но както и да е, просто подай нова заявка за смяна и си я смени и готово. Ако не ти дава, изчакай. Стига да не са ти хакнали акаунта, всичко трябва да е ок.

  Thumb up 1 Thumb down 0
 67.  
  Симона каза:
  #256

  Благодаря за отговора,ще изчакам още малко да минат 24те часа и ще направя както каза :)

  Thumb up 0 Thumb down 0
 68.  
  ♦Kristiyan каза:
  #257

  Всичко е точно, смених си паролата, но защо като ми пратиха писмо по пощата, за да ми кажат , че паролата е успешно сменена, ми изписва първо „Здравей, Emilia.“ след като преди това ми писаха “ здравей (скайп акаунта)“:D Първо съм мъж, второ никъде не е включено това име Emilia. Не знам дали това е поредния бъг на скайп или е някаква шега.. ?

  Thumb up 0 Thumb down 0
 69.  
  Николай (Админ на Chat4o) каза:
  #258

  @♦Kristiyan
  Здравей.
  Внимавай защото може да става дума за фалшиви имейли, които искат да те измамят и да ти вземат паролата. Виж на този адрес: http://chat4o.com/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BC-%D1%81%D1%8A%D1%81-%D1%81%D0%BF%D0%B0%D0%BC%D0%B0-%D0%B2-skype/ където пише Кражба на парола и фишинг

  Thumb up 0 Thumb down 0
 70.  
  ♦kristiyan каза:
  #259

  Не мисля, че са някакви вируси защото всичко си беше съвсем наред, цъкнах на линка, влезнах във https://login.skype.com просто има някакво име „Emimlia“ което ми пратиха по имеила. Търсих на всякъде във акаунта си но никъде не намерих това име. А между другото имам още два скайпа на които смених паролата а те си бяха наред, със моето си скайп име…

  Thumb up 1 Thumb down 0

Коментирането е спряно!

Моля, прегледайте на бързо тази страница, за да видите дали вашият проблем е там: http://chat4o.com/faq/

За съжаление се наложи да спра коментирането, тъй като искам да отделям все по-малко време за Skype и всичко покрай него и повече време за нови неща, с които се занимавам.