Записване на разговор по Skype в MP3 файл

Google реклама:

Лого на записвача на Скайп разговориВ този Skype трик, ще разгледаме как можете да запишете всеки ваш Скайп разговор с помощта на една безплатна програмка.

Записва се говора и на двете страни и като резултат се получава MP3 файл. Дори има възможност да настроите качеството и вида (моно/стерео) на записа.

 1. Затворете Skype.
 2. Изтеглете, инсталирайте и отворете безплатната програма MP3 Skype Recorder (Свали от Chat4o или от сайта на програмата).
 3. Настройте програмата.
       3.1. Първо се уверете че ON е избрано.
       3.2. Изберете папка, в която ще се запазва MP3 файлът, като цъкнете на текстовото поле под Recordings destination folder.
       3.3. За да изберете дали да се стартира от сега нататък програмата автоматично при пускане на компютъра, цъкнете върху Recorder launch options и махнете или сложете отметката Start automatically when I start Windows.
       3.4. И последната опция е за качеството на записа.
 4. Интерфейс на MP3 Skype Recorder

 5. Отворете Skype и влезте с вашите потребител и парола.
 6. Започнете разговор. Може да пробвате с някой приятел или с тестов разговор. Записването започва и спира автоматично заедно със разговора. За да изключите записването изберете OFF в програмата, а за да я затворите цъкнете отдясно Exit.

Реклама:

Реклама:

Категория:Skype трикове

22 comments

 1. Здравей.
  Не искам иконата на МР3 скайп рекордер да е на старт менюто и при пускане на компютъра да излиза цялата папка отворена на екрана. Какво да направя.
  Благодаря

  Thumb up 0 Thumb down 0
 2. @Георги
  Здравей.
  За старт менюто би трябвало като цъкнеш с десен бутон на иконката там да има опция за премахване или изтриване.
  И също искаш да се отваря някаква папка автоматично? Първо направи иконка към нея на работния плот и после виж тази страница: http://web.archive.org/web/20120828074016/http://kakda.lubobg.com/2011/10/04/%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%BE-%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5/
  Поздрави.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 3. Здравей, възможно ли е мама да има запис от моя видео разговор, който проведох на скайп с едно момиче.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 4. Тази програма само със скайп ли работи и ако да на ГСМ съвместима ли е?

  Thumb up 0 Thumb down 0
 5. @Марто
  Здравей. Принципно когато говорим за записване на разговор става дума за записване от един от участниците в разговора. Знам че има такива програми, които позволяват това. А ти питаш за това дали може трети човек да запише разговора между други двама. Това не знам как става. Предполагам че може да е възможно. То всичко може да се направи ако си хакер, който е много напред с материала. Но едва ли майка ти знае как.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 6. @Dundy
  Здравей.
  Ами да, само за Скайп е, все пак името и е MP3 Skype Recorder :). Поддържа следните операционни системи: Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8 Desktop. Тоест няма да върви на телефон.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 7. Имах в предвид телефон с операционна система и инсталиран скайп, безжична връзка и т.н Ако сте ме разбрали правилно и само тези посочени ОС поддържа благодаря за пояснението.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 8. @Dundy
  Въпреки, че е с ОС, тя до колкото знам е различна от тези изброените.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 9. Здравейте!
  До скоро ползвах точно тази програма за записи на скайп – разговори, но от декември не работи – постоянно получавах и получавам такова съобщение. Програмата е много добра, има ли вариант отново да я ползвам, ако си сложа по-стара версия на скайп и коя точно, ако може?
  Ако няма такъв вариант, то каква програма ще ми препоръчате за запис на скайп разговори?
  Благодаря.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 10. @Мария
  Здравей.
  Те казаха, че ще спират поддръжката на тези приложения, но при мен още работи. Може да са почнали да ги спират поетапно, а не всички при всички хора наведнъж.
  Може да опиташ с версия 6.6. Иначе при теб какво съобщение изписва и с коя версия на Скайп си?

  Thumb up 0 Thumb down 0
 11. Какво е съобщението? Ако е само онова, дето предупреждава нещо си там, то не пречи на програмата да работи. Но ми го кажи все пак какво е точно. И опитай с 6.6.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 12. Благодаря много! Сложих тази по-стара версия и тръгна!!!!
  Хиляди благодарности!

  Thumb up 0 Thumb down 0
 13. Радвам се че е станало.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 14. При мен не се получава при вписване в скайп, изобщо не излиза – да позволя или да откажа достъп до програмата. И програмата не записва. Следвам инструкциите, но явно не правя нещо както трябва.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 15. @Евка
  Здравей.
  Възможно е да трябва да изтеглиш по-нова версия от сайта им: http://voipcallrecording.com/
  Пробвай с версията от там.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 16. Ще трябва да обновя статията с новата версия. Не мога да смогна да обновявам нещата, много се променят :)

  Thumb up 0 Thumb down 0
 17. Всичко е обновено спряно най-новата версия на програмата. Смених и снимките и тествах на ново, всичко работи нормално при мен.
  Поздрави.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 18. Здрасти
  Знаеш ли някоя читава програма за запис на разговорите по скайп за андроид.

  Thumb up 0 Thumb down 0

Коментарите са изключени.