Как да деактивирам Facebook профила си?

Google реклама:

Деактивирането и изтриването на Facebook профил са две различни неща. При деактивирането профилът ви може да бъде спрян за определено от вас време, и после да си го върнете, а при изтриването няма връщане назад.

Ако сте избрали да си изриете профила, то тогава следвайте стъпките в тази статия.

Ако сте решили да си дадете почивка и искате след време отново да си включите акаунта, то тогава следвайте стъпките, за да си деактивирате акаунта.

1. Влезте във Facebook и натиснете върху стрелкичката, сочеща надолу. След това натиснете върху „Настройки“.
профил настройки

2. Натиснете върху „Сигурност“ и след това върху „Деактивиране на вашия профил“.
настройки за сигурност и деактивиране на профил

3. Натиснете върху „Закрийте профила си“.
деактивиране на фейсбук профил (закриване)

4. Отбележете в едно от празните квадратчета причината, поради която искате да си деактивирате профила. В долното поле може да обясните подробно по ваше желание. Натиснете върху бутона „Деактивиране“.
причини за деактивиране

5. Ще ви излезе прозорче, натиснете върху бутона „Деактивирай сега“.
потвърждение за деактивиране на facebook акаунт

Готово, вашият профил е деактивиран. Ако решите да си го върнете след време, просто се впишете с името и паролата си във Facebook.

Реклама:

Реклама:

Категория:Facebook