Skype грешка: Отваряне на Skype е невъзможно. Вече сте вписан…

Google реклама:

Skype грешкаАко опитате да се впишете в Skype два пъти с един и същи акаунт на един компютър, ще получите или грешка гласяща че вече сте вписани или входно/изходна грешка.

Съобщението, че вече сте вписани, обаче се показва понякога и поради други причини. Тук ще ви предложа няколко начина за справяне с тази грешка.

Грешка

Отваряне на Skype е невъзможно. Вече сте вписан. Моля, отпишете се и опитайте отново.

We can't open Skype. You are already signed in on this computer. Please sign out and try again.

Накратко

Затворете Skype, отворете папката %appdata%\skype и изтрийте файловете shared.lck, shared.xml, както и тези които: започват с temp-, завършват на -journal, имат разширение .lock или имат размер 0 KB. Ако това не помогне или работи само за едно вписване, вижте подробната версия отдолу.

Подробно

 1. Затворете Skype напълно.
 2. Отворете диспечера на задачите (Ctrl + Shift + Esc) и ако в раздел Процеси все още има процес на име Skype.exe го прекратете.
 3. Отворете произволна папка, горе в адрес лентата напишете %appdata%\skype и натиснете Ентер.
 4. Тук изтрийте файловете shared.lck, shared.xml, както и тези които: започват с temp-, завършват на -journal, имат разширение .lock или имат размер 0 KB.
 5. Отворете Скайп и се впишете. Ако все още проблемът е налице, отново приложете стъпки 1 и 2 и продължете със стъпка 6.
 6. Отворете произволна папка, горе в адрес лентата напишете %appdata% и натиснете Ентер.
 7. Преименувайте папката Skype на Skype1. (Това също ще изтрие вашата чат история и Скайп настройки).
 8. Отворете Скайп и се впишете. (Нова папка на име Skype ще се създаде на същото място, това е нормално).

Подейства, но само за едно вписване?

Ако тези стъпки ви позволиха да се впишете, но при следващ опит проблема се възобновява, то отново приложете метода описан по-горе, за да успеете да се впишете още веднъж. Когато се впишете, отидете в менюто Настройки -> Разширени -> Свързване, там махнете отметката Разреши протокол uPnP и запишете промените. (Нужно е да сте с поне Skype 4 за да може да направите тази промяна).

Изключване на uPnP в Skype

След това, ако е нужно, отново приложете метода, който ви позволи да се впишете веднъж, като този път вече би трябвало да можете да се вписвате за постоянно.

Реклама:

Реклама:

Категория:Skype проблеми

18 comments

 1. Здравейте, аз съм с win 7 ultimate и на мен тази папка не ми се отваря appdata. Как мога да си оправя скайпа по друг начин. Постоянно ми изписва че вече сам вписан. Благодаря предварително.

  Thumb up 1 Thumb down 1
 2. @krasimir
  Здравей.
  В него windows си я има тази папка. Как по-точно не се отваря? Каква грешка дава? Правиш ли го правилно, с процентите и всичко :).

  Thumb up 2 Thumb down 0
 3. Здравейте, пиша ви с малко нестандартен въпрос и нз. къде трябваше да го поместя затова реших тук.
  Преди месец си закупих телефон, по-скоро смартфон, Lenovo P770, и от тогава ползвам скайп и от там.
  Проблема е този скайп, който е на телефона, се изключва сам на около 24 часа, което е много странно и не тръгва, ако не извадя батерията на телефона и не го включа на ново.
  Ще бъда много благодарна ако ми обясните защо се случва така.

  Thumb up 1 Thumb down 0
 4. @Иванка
  Здравей.
  Потърсих в интернет и виждам, че и други хора имат такъв проблем с различни мобилни устройства. На повечето места нямаше решение на проблема, но на едно място пишеше, че смартфона изключва дисплея или минава в режим stand by (или нещо такова) и когато го прави това може да изключва и интернет връзката (или някаква друга връзка, човека каза data connection на английски) или да я слага в спящ режим. Та до колкото разбирам това трябва да може да се изключи от настройките на телефона. Потърси там в настройките и го спри ако откриеш такова нещо.
  Поздрави.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 5. Поста е невероятно полезен, просто четете внимателно и следвайте стъпките, искрени благодарности.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 6. @Богомил
  Здравей. Радвам се, че поста ти е помогнал. Поздрави :).

  Thumb up 1 Thumb down 0
 7. Благодаря ти, Николай! Поста наистина ми помогна, доста нерви ми спести :)

  Thumb up 1 Thumb down 0
 8. Здрасти..
  Имам проблем със всички версии на skype дава ми ето тази грешка. В/И грешка. Щракнете с десен бутон по иконата на skype ж лентата на задачите и посочете изход. Пуснете повторно skype. Свържете се с поддръжка ако грешката продължи. С windows Xp съм. Благодаря предварително.

  Thumb up 1 Thumb down 0
 9. Не мога да се включа в скайпа си, щом щракна на иконата скайп веднага излиза етикет с фатална грешка и кернел32.длл. Как да го премахна?

  Thumb up 1 Thumb down 0
 10. @Арсен
  Здравей.
  Трябва да обновиш Windows XP до Service Pack 3 или другия вариант е да минеш на версия по-стара от 6.7 на скайпа.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 11. Имам същия проблем, но нищо не помага. Моля ви помогнете ми, няма ли друг начин?

  Thumb up 0 Thumb down 0
 12. Извинявам се, че пиша по друг въпрос, но такава тема не видях нито от къде да се свържа с вас. Ето го и проблема: скайпът ми е изключен отвсякъде, а на всички им пише, че съм на линия и когато ми пращат съобщение пише, че е изпратено. Помислих, че някой го е хакнал и смених паса, но проблемът остана. Ако можете да ми помогнете ще съм много благодарна, защото хората си мислят че съм там и не им отговарям…

  Thumb up 0 Thumb down 0
 13. @Диляна
  Здравей.
  Има такъв проблем доста популярен. Не можеш да го оправиш до колкото знам, но можеш да минаваш в статус инкогнито всеки път преди да се отпишеш и така ще го показва правилно. Друг вариант е да ползват хората стара версия като 5.10 за да им показва правилно статуса, понеже екстрата, която повреди тези неща идва във версия 6 някъде.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 14. Здрайвете имам проблем със скайп не ме пуска да вляза

  Thumb up 1 Thumb down 0

Коментарите са изключени.